Mellansommar

Jag vet precis vart jag ska börja. Så snuskigt var det HAHAHAHAHAHAHAAAA HAHAHA!
 
För nån dag sen, tror det var midsommar, kom vi fram till stugorna vi hyrt klockan FEM. Slängde in hororna i varsin våningssäng, hällde upp en rejäl grogg och sedan började stripporna rumla in. Jag hade mitt pök Berit, min bästis och mina närmsta polare där. Sedan var massor av Röllis pervokompisar där. Vi delades in i grupper på FEM personer och sedan var det dags för orgier.
 
När det var klart, hann vi med en groggjävel till och delades in i större ormgropar (TEAM FLINTFREDRIKS LUDER WOHOO!) och FEMkampen drog igång. Bland annat skottkärran, slå på Toddys säck och norrländsk fylla. Har nog aldrig kliat mitt underliv så mycket som när Rölli drog en grogg för mycket och tappade synen. Jag står och hoppar och vinkar "HÄÄÄR ÄR VI DITT JÄVLA AS! Sedan ser man Mehmet kuta och ramla över ett avhugget träd. HAHAA HAHAHAH HHAAAA AHAH.
 
Jag var nog den första som inte la mig alls och även bland de första som inte steg upp heller. Rölli hade stoppat sin korv i Berit och även två flintskalliga horor låg skavfötters på altanen. Hur fan de hittat dit är en gåta. Så lätt hittar man inte till Ollonträsk från väg 4502. Ja det var en bra fråga AHA AHAHAHAHAHA
 
Hoppas på bättre midsommar härnäst ♥
 
 
Sommar och sexställningar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0