Spa hos Rölli

Vilken dag det varit. Jag, Toddy, Mehmet åkte över till Rölli där han hade dukat upp med goda drycker och spa.

Vi bankade granris över varandra och fick sitta i kall, grynig lera. Helt underbart. Toddy passade på att gömma lite lera mellan valkarna för att ha ständigt spa innanför byxkorna.

Ojsan

Har inte skrivit på länge nu, beror på att jag legat helt däckad på hallmattan hemma hos Rölli. Visade sig att det var 90 % sprit som jag drack för ett par dagar sedan.

Nu har jag nästan nyktrat till. Ska bara kila och köpa mig en korvmeny någonstans.Kan vara bra att få i sig lite mat emellanåt.

Ligg alltid med mig.

Nu är jag och Toddy taggade. Dags att hälla upp det sista i dunken och bege oss till köttmarknaden! Rölli åt just en padda. 
Hoppas ni super riktigt ikväll.
Minnesbilder kommer inte att finnas imorgon!Nyvaken

Nu minns jag inte sådär jättemycket av julafton. Drack nog en dunk för mycket. I alla fall. När jag vaknade för 5 minuter sedan såg jag ett paket jag glömt öppna igår kväll. I den låg den en coktail-shaker.

Vafan man nu ska ha den till egentligen? Man besudlar inte en dunk hembränt med några smaktillsatser direkt. Nåväl, vuxenpoäng är det åtminstone att ha en sån. Kan ju skaka om spriten om inte annat. För övrigt undrar jag vart Mehmet stulit den ifrån. För inte fan har han råd att ge bort en sådär dyr julklapp.


Ser bra

Kolla vilken kallstart det blir på år 2009 för mitt för mitt blivande bussinesår med dessa VISITKORT!!

Visst är de otroligt snygga! Jag har gjort dom aldelens själv! Känns riktigt bra med titeln KEJSARE för flintfredrik.
Sjukt många vuxenpåäng att ha visitkort, så nu ska jag leka företagare hela julen!

Jag har även ritat en bild på mig själv på baksidan av kortet, så att alla ska se hur jag ser ut! Alla som tar emot ett visitkort vill ju såklart ha en bild på mitt snygga ansikte, ifall de skulle glömma hur snygg jag är!!Julafton och lucka 24

Tänk vad tiden går snabbt! Visst känner ni att flintigheten snart är över er?

I årets sista lucka finner vi inte mindre än en het plåtning på dig och gärna en snygg vän. Toddy fotograferar under ca 2 timmar.

För att vara med och delta, krävs vissa kvalifikationer. Du får ej vara planka, men ska vara snygg och välsvarvad i övrigt. Detsamma gäller din fräscha vän som Toddy också ska plåta.

Missa nu inte denna fantastiska chans till modelljobb, inte ofta sånt här dyker upp.

Festen såhär långt

Nu är vi inne på 27.e dunken HB på vår julfest. Låter lite, med tanke på hur många vi är. Jag, Mehmet, Toddy, Rölli och även Gammelfarmor.
Men vi känner att det är bättre att vara lagom full ikväll så man kan vara dyngrak imorgon på självaste dopparedan!

Visste dock inte om gammelfarmor skulle hinna, så vi hade inte bränt tillräckligt med hembränt. Men gammelfarmor var beredd och tog med sig egen dricka


*gammelfarmors favoritdrink: T-röd i glasburk, 1 hel citron och björksav i flaska*

Julfest och lucka 23

Vi har just öppnat första dunken hembränt och fått hit ett live-band till vår stora julfest. Flöjt-Mehmet ärar oss denna fantastiska kväll med sin flöjt och kommer att spela i hela 3 time 30 minut för endast 500 kroners.

Det är där vår lucka nr 23 kommer in i bilden. Nu när jag spenderat min årslön på Flöjt-Mehmet, skulle jag behöva lite påfyllning i plånkan. Så i dagens lucka innehåller en gåva från Er till mig på 500 kr.


*Flöjt-Mehmets blowjob*

Jag ber om ursäkt!

Jo.

Det visade sig att Mehmets halvbrorr toddy var oskyldig till att ha i smyg registrerat www.flintfredrik.se - domänen-

Så nu, som plåster på såren för att han blev oskyldigt jagad av tusentals Flintfredrikfans, så erbjudes, som lucka nummer 22 - en dejt med Toddy!

Det enda ni behöver att göra är att skicka in en beskrivning på er själva som en kommentar, så väljer Toddy ut en av er!

Toddy är en redig man i sina bästa år, han jobbar med en internetchatsida, gillar mysiga hemmakvällar och att äta älgkött.
Toddy är även en fena på att spela klarinett.
Den Toddy söker ska vara smal, ha stora bröst och inte använda trosor.

Hej Flintfredrik!

Vad gör jag när jag alltid känner mig avundsjuk på alla mina vänner? Jag jämför mig alltid med dom. Vem som har snyggast kropp, bästa pojkvän, snyggast kläder, betyg och att dom vet vad de vill göra i framtiden. Jag orkar inte tänka såhär mer för jag har svårt att vara glad för deras skull och jag mår sämre för varje dag. Hjälp!

Flintfredrik svarar:
Anledningen till att du jämför dig med dina vänner och upplever att allt det som dom har är bättre är bara för att du troligtvis är ganska dålig själv.
Ge fan i att påpeka att du är ful och dålig.
Antingen:
-Är du ful och då behöver inte påpeka det, eftersom alla ändå vet om det.
-Eller så är du inte ful, så ge fan i att stå och försöka få någon annan att påpeka om hur jävla fin du är.

Dum fråga.

Ja, dumma frågor får man ibland!

Det var självklart lussekatter som jag bakade igår.

Och receptet kommer jag inte ihåg, Rölli ville i alla fall ha Löss och katter i smeten, och Rölli brukar få som han vill.I lucka nummer 21 hittar vi en kattskinnsmössa som Mehmet sydde igår!Det enda ni behöver göra är att skriva var Toddy befinner sig!

www.flintfredrik.se

Rölli skulle registrera domänen för ett par veckor sedan, men eftersom han druckit upp all soppa till elgeneratorn, så fick han aldrig igång sin datormaskin i tid.

Nu har någon anonym jävel lyckats registrera domänen före Rölli!

Rölli är nu ute på ett vandringståg för att ta reda på vem det var! Rölli misstänker starkt Mehmets halvbror, Toddy.


Kanske inte så snygga

Men jäkligt goda of saftiga! Lyckad bakning med andra ord! ;D

Hemligheten är att hälla i en bit kylskåpslagrad ost, ett glas mäsk, och Icas bak-mix!Dessa kakor kommer jag dock INTE att ge bort som lucka nummer 20, eftersom jag, Rölli och finnen redan tryckt i oss dessa i skrivande stund.

Blev inget över till Mehmet, men han borde banta i alla fall.


Flintfredriks glögg!

Hej på er alla!

Här har ni mitt favoritrecept såhär i juletider!

Flintfredriks hemgjorda glögg!

Ta bara lite glöggkryddor, köpta på ica  och släng i en dunk hemmabryggd snapps. Låt stå tills du är törstig, drick och njut!
Har du inte hemmabryggd snapps går det bra med Mäsk, fast det är såklart inte lika starkt!


Bakom lucka nummer 19 hittar vi något för honom;

En liten sock med "parfym" och "deo" från min tvättkorg

Eftersom alla män inte lyckas få till den där mogna ostdoften, så skänker jag således bort en av mina strumpor som gåva till en av er! Både Män och kärringar är välkomna att tävla!


Skriv bara ert icakortsnummer som kommentar!

Lucka 18

Då var det dags för lucka nr 18 och jag tar och öppnar den på en gång!

I luckan finner vi en röd rattmuff!! För att vinna denna behöver ni bara köpa en lamborghini till mig innan 23.59 ikvälll. Lycka till med leveransen av min nya bil.


Lucka nummer 17

I dagens lucka hittar vi lite kaffe!

Den som tittar förbi innan jag och Finnen dricker upp kaffet kan få en tår. Självklart med kask!
Inspelning och Buttplugg

Ikväll kommer att bli en bra dag. Det känner jag på mig. Först ska jag bränna en sats, den ska vi ha när vi ska ha en inspelning ikväll! Så vill ni se då jag och Rölli destilerar, så får ni titta förbi ikväll!
Sedan ska jag äta ärtsoppa och sedan ha ett möte med byahoran. Vad vi ska göra skriver jag senare, men jag har ett riktigt stort "projekt" på gång!
Vi hörs!Till frukost i morse rog jag två muggar Dr. Röllis mäsk. Ett glas av detta motsvarar 15 folköl! Hej då alla tråkmånsar!

Gårdagen

Vi fick en fin avslutning på gårdagens festiviteter, Rölli bjöd in den tandlöse uteliggaren så att vi kunde se porrfilm alla tre!
 
Inspirerande!

Hembränt, P-rulle och kanske en öl

Hembränt är nog det godaste man kan dricka. Jag och Rölli har redan druckit en dunk ikväll (80 %) Men det är ju så gott! Speciellt med massor av bacon till. Kvällsmys utan dess like. Rölli vill inte se p-rulle eftersom han upptäckt en tandlös uteliggare han kan peta på. Så nu slåss vi om vad vi egentilgen ska göra ikväll. Peta hemlös eller se p-rulle. IrriterandeIca skriver nytt kontrakt

Meddelande:
Det har nu kommit fram att anledningen till att ICA AB sade upp kontraktet berodde på att flintfredrik fått diskutabla individer att skaffa ICA-kort och inte alls på Red-bull-incidenten som det tidigare angetts.

Dessutom har ICA förlorat astronomiska belopp i omsättning på grund av den uteblivna smygreklamen på flintfredriks blogg
ICA skriver därför på ett nytt kontrakt, och smygreklamen kan således fortsätta.


Som plåster på såren ger nu ICA gratis ICA-kort till samtliga flintfredriks läsare som plåster på såren!

Lucka nummer 16 innehåller alltså ett gratis ICA-kort!

Så var det Lucka 15

Höll nästan på att glömma lucköppningen idag. Nr 15 öppnas omedelbums

Vad hittar vi där om inte en påse stenkulor!!!!!

Med en påse stenkulor kan man spela upp sig och vinna andra häftiga kulor. Typ "dank", "porsche" etc.

Allt ni behöver göra ikväll för att vinna detta fantastiska pris är att Hitta Nemo innan kl. 23.59. Lyckas ni med det deltar ni i utlottningen. Grattis i förskott till vinnaren!


*gusis vilka häftiga kulor en person spelat till sigl och allt han började med var några stenkulor*

Ica har sagt upp kontraktet.

Meddelande:
På grund av att ett tidigare inlägg på bloggen har påverkat tusentals personer runt om i hela sverige att stjäla redbull och skrika "flintfredrik" på väg ut har ICA AB således sagt upp smygreklamskontraktet med omedelbar verkan.

Imorgon avslöjas det.

Imorgon, om ni vaknar upp, kommer ni att märka att mitt Flitfredrikimperium har startat.
Eller rättare sagt imorgon 20.00, vilket innebär att, ifall ni vaknar upp, inte alls kommer att märka något förrän på kvällen.
Om inte ni inte sover jävligt länge.
VIlket iofs de flesta nollorna som läser bloggen förmodligen gör, eftersom ni, precis som jag, inte har något bättre för er.

Lucka nr 14

Eftersom det är tredje advent idag, tänkte jag att man får bjuda på en häftig julklapp.

I dagens lucka finner vi ett fyrpack Red Bull!

Med Red Bull kan man göra goda drinkar och även dricka det utan sprit (varför man nu skulle vilja göra det?)

För att vinna fyrpacket behöver ni bara springa till närmsta icabutik och ta ett sådant. Spring förbi kassörskan och skrik "FLINTFREDRIK" och fortsätt spring när vakterna rusar efter dig. Får de fast dig, blir det dyrt. Kommer du undan så har du vunnit!

OBS! Det kan finnas flera som klarar sig undan, så denna generösa gåva kan alla få. Lycka till.flintfredriks återställare

Det finns få tillfällen man kan behöva något annat än sprit för att bli återställd. De gånger jag kan behöva vara nykter en dag gör jag följande
 • Mycket havrefras
 • Smärtstillande
 • Svulstig mat
 • Turkdusch


Hundskit!

När jag gick på gatan idag, så trampade jag på renskit.

skiten var dock frusen, så det gjorde inte så mycket.

Skitarna är små och runda, som köttbullar. Kan ta en bild sen.

Just nu funderar jag över ett glas vargtass på vad jag ska göra med de frusna renskitarna.

Skriv gärna kommentar om ni har något förslag!

Lucka 12 och 13

Ni trodde väl säkert att jag glömt bort lucka 12, men det fanns givetvis en baktanke varför jag väljer att öppna lucka 12 och 13 samtidigt.

Det är nämligen såhär att de innehåller en lovikavante var. Dessvärre är de asfula, så vill ni ha dem så behöver ni bara skriva en acceptabel kommentar till vaför just du skulle vilja ha ett par äckligt fula vantar.

Tog ingen bild alls på dessa vantar för att ni ska slippa att må illa.

Festen tog slut

Ja festen igår var underbar. Men som man brukar säga: Underbart är kort.

Vi åkte till en japansk del av schtaan och där var snutarna inte nådiga. De haffade oss och dagen tillbringades i fyllecell. På något sätt var det ändå skönt med tidig kväll. Vid 03.00-tiden anslöt sig den första polisen i jakten på min amerikanska vän och resten av gänget.

Nedan bild är tagen 08.14, i samband med att polisen gjorde sin grymmaste insats mot att fängsla oss. Men det var inte utan besvär.. Min vän från Amerikat visade även dem hur en äkta festprisse har kul!


*minns inte ens när min vän hann snagga håret*

Lucka 11 öppnas

Ja då var det dags att öppna lucka 11. För er som minns gårdagens text så var ledtråden följande "Inte för stor, men matig.

Dagens öppnade lucka innehåller en burk Bullens Pilsnerkorv. Smarrigt tycker jag!

För att vinna denna himmelska korv, behöver ni endast skänka 5000 kr på mitt konto. Därefter deltar ni i utlottningen


Bakfylla är inget alternativ

Knappt hinner man ta en återställare innan det är fest igen. Den här kvällen är det min vän från Amerikat som våldgästar.

Och SOM han våldgästar. Hittils har han prickat in följande olagligheter:

 • Störande av allmän ordning
 • Vapen på allmän plats
 • Misshandel
 • Öppnade alkhoholhaltiga drycker på allmän plats (givet)
 • Grov kvinnofridskränkning
 • Mordhot
 • etc.
Oj oj oj! En av de bättre kvällarna måste jag erkänna! Må den aldrig ta slut.

Tagit en festbild såhär långt på min vän från Amerikat:

*Han skyr inga medel för att få kvigorna till sängs*

FIB

Imorgon öppnar vi lucka 11 och för att fresta tarmen lite ska jag ge er en liten hint på vad det kan vara "Inte för stor, men matig".

Snart dags att lägga sig i soffan och läsa nya numret av fibban. Tvekade länge om jag ens skulle kolla in bilderna och texterna, eftersom jag nyss hade sett en skön rulle och trodde inte att tidningen kunde överträffa detta. Filmen var dessutom bättre. Mer handling och man förundrades över att man aldrig visste vad som skulle hända. Hursomhelst. Tänkte vänta med att ta den i tvåan innan nästa film kommit ut, men det är så länge kvar och jag orkar verkligen inte vänta tills dess. Är ju helt såld vad det gäller S/M.

Lucka 10

Då sprättar vi upp lucka nr 10 i julkalendern och finner en sjuhelsikes skön läderslips i svart getskinn!

Med den kan man snärta folk på stussen och även slamma sönder fiskar med. Vill ni ha den så behöver ni bara göra följande: Skriv en kommentar och hoppas på det bästa.*He´ska va´läder*


Läsarfrågor

Hej Flintfredrik! Jag undrar vad du anser om att ha manlig lucia? Jag som kristen tycker inte alls det är speciellt lämpligt att ha det och blir upprörd över att skolor ska acceptera detta.

flintfredrik svarar: Vad är det där för nån jävla fråga? Nummer 1: Ingen bryr sig. Nr 2: Du måste ju vara fullständigt kokt i skit, som ens tar upp min tid med såna här frågor.

Tjenare flintfredrik! Jag funderar på att raka mig och få en lika välpolerad flint som du har. Hur gör jag?

flintfredrik svarar: Vissa föds med denna gåva, andra är som du, en wannabe. Hur hårt du än vaxar skallen och polerar den, kommer du aldrig få lika snygg flint som jag.

Hej där! Är nyfiken på vad flickorna du ligger med tycker om dig?

flintfredrik svarar: Än har hororna inte klagat

Lucka nr 9

I dagens lucka fanns en påse julskum (givetvis köpt på ica) som jag tänkte lotta ut. Dessvärre var Rölli och tjuvöppnade luckan redan i förrgår och åt upp allt innehåll, så det enda jag kan lotta ut är en tom, halvt avriven påse.

För att vinna denna fantastiska påse, måste du ha ICA-bankkort. Har du inte det redan så kan du skaffa det här. Därefter skrivner ni kommentar och gärna en förklaring på varför just DU ska vinna den tomma påsen julskum. Lycka till ikväll!

DU är vinnare av dagens julklapp

Eftersom ingen skrivit kommentar på att de vill ha en hamster med grandes cojones och fuskpäls,  så gör jag helt enkelt såhär:

Jag kollar upp vilka Ip-nummer som besökt denna sight och tar reda på vilka ni är och skickar helt sonika ut denna hamster till någon av er via post.

Till er som inte hann skriva kommentar. Deppa inte ihop. 16 sköna luckor kvar att öppna och vinstchaserna blir bara färre eftersom det bara är 16 luckor och inte 24 som tidigare, kvar att öppna.

Var inte bitter över att du får hem hamstern, utan se fram emot nästa tävling och kanske har du tur att vinna tillhörande bur till denne. Med lite tur kanske det även lottas ut en saltsten, vem vet? *blink*

Lucka 8 vassego´

Då snaskar vi upp lucka nr 8 i denna omättligt populära kalender.

Vad finner vi där om inte en Hamster med fuskpäls.

Denna hamster har grandes cojones och gillar gärna att spurta runt och sprida sågspån överallt.

Ikväll dras vinnaren helt slumpmässigt. Antingen vinner någon, eller så vinner man inte alls.

*OBS! Hamsterns cojones på denna bild är returscherade för att inte klassas som pornografi*
ICA-kort

Idag hjälpte jag Blondinbella att skaffa ett ICA-kort

Hon blev nöjd och glad och tog t.o.m. ett kort och la upp det på sin sida

Söndag och lucka nr 7

Oj vad tiden går fort när man har roligt..... och även nu...

Vi bänder upp lucka nr 7 och efter lite pust och stön finner vi en samlingsskiva med Röllis bästa!!!

Hans sångtexter liksom genomsyrar ens inre och man börjar fundera på hans existensberättigande

För att vinna denna magiska samlings-CD, behöver ni bara skriva en kommentar med personnummer, samt skicka er bankdosa till internetbanken. (glöm inte skicka med koden till dosan)


Lucka nummer 6

I lucka nummer sex fann vi en hemmabryggd sup, men den drack jag upp.
Sen fyllde jag på med en till sup, men den drack Rölli upp.

Så idag blir det ingen utlottning.

En till dig och en till mig

Mina (Hemliga) små projekt med att bränna sprit hemma fortsätter att ta tid. Samtidigt som jag har en föreläsning på hur man känner smaken på träsprit på lördag måste jag jobba på. I skogen hinner jag dock inte ta mer än en bloggsup, men jag har ett "möte" vid mullekojjan, så ni får gärna titta förbi och säga hej! Därför börjar min bloggfria helg redan nu i morse. Så detta inlägg skriver Rölli.
Var inte besvikna över att det blir färre inlägg, det är bara under helgen då jag måste testa mitt senaste (hemliga) lilla projekt.
Ha en trevlig helg, och akta er för att köra på polisen då ni kör småvägarna!

Svaret på gårdagens rebus är alltså de två byahororna som ska hälsa på i mullekojjan!

Ja, och så i lucka nummer fem finner vi en kväll i fyllecell! Alla som blir tillräckligt fulla och träffar på polisen vinner en övernattning!!

Flintfredriks julkalender lucka 3 och 4!

Tandpetarna från igår vanns självklart av min gode vän Rölli, han skickade in en video där han svepte sexpacket, men eftersom han var naken på videon ville en av hans fruar att jag inte skulle lägga ut den.

Dagens lucka innehåller inte en utan TVÅ träskor!
Två lyckliga vinnare kommer alltså att få en träsko vardera.

För vinna gäller att lista ut ledtråden "en till dig och en till mig"Flintfredriks julklappskalender. Lucka nr 2

*******Vi spränger upp lucka nr och vad döljer sig där måntro?*******

Jo, ett packe tandpetare från ica!!! (I valfri smak förstås)
Tandpetare använder man för att peta bort matrester som fastnat mellan tänderna. Är du olyckligt lottad och inte kan hamstra mat mellan tänderna, kan du alltid ge bort detta i julklapp till någon

Läs noga nu, eftersom detta måste du göra för att få denna julklapp!

1. Köp ett sexpack folköl och halsa upp dem på mindre än 6 minuter.

2. Låt bli att rapa

3. Kräks du, är du en kärring och diskas således ur tävlingen.

Om du fortfarande är trögfattad och inte förstår ovan, får du skylla dig själv.

Drar vinnaren ikväll kl. 23.59. Mina varmaste gratulationer till den lycklige jäveln som vinner idag! Dö inte av extas nu bara!

Flintfredriks julklappskalender

God kväll. Vi drar igång fort som fan och öppnar luckjäveln på en gång. Och vad hittar man där då? Jo ett presentkort på 20 kr hos ÖB.

För 20 kr kan man handla fett på Överskottsbolaget. En stor glasburk med inlagd gurka + en snickers. Eller varför inte 6 stycken konservburkar tonfisk?

Så om du vill ha denna fantastiska gåva så skriv en radjävel som kommentar. Spelar ingen roll vad du skriver, bara det är vettigt. Kom ihåg att fylla i namn, adress, personnummer och kreditkortsnummer (glöm inte CVC-koden och giltighetstiden) för att vinna presentkortet. Kom ihåg. Det är 23 luckor kvar att öppna, så vinner du inte idag, är det mindre chans att vinna någonting överhuvudtaget.

RSS 2.0