Ett bluff till mig själv (Ska inte ens försöka)

Huvvaseligen. Dagen blev mycket stressigare än vad jag trodde. Han med ett möte med ett gäng studenter också. Jag brukar inte vara speciellt ordningssam, men denna gången var jag nykter och kunde köpa ut ett flak till gänget med studenter. Köpte även några flaskor klart i alla fall! När vi flyttar hembränningsapparaturen på söndag ska jag verkligen skaffa en bra förklaring till mäsken. Jag ska inte bara kunna förklara mäsken, utan även förklaringar till ALLT!
I ettan i förskolan hade jag stenkoll på alla prover, jästlagringar och kolet. Idag har jag gått förbi lågstadiet och driver trettio företag, är Kejsare över flinftredrikbloggen och allmänt kunnigast i världen. Jag förlitar mig aldelens för mycket på Rölli, men han ska ju egentligen bara granska mina hemkok så att inte träspritsmaken tar över, så jag måste sköta utblandningen innan.
Nu har jag lovat mig ett ordningssamt liv, där jag håller koll på ingredienserna, dock behöver jag nu en tripp på GRANIT och sen ska jag bunkra upp med några lådor.

Dags att glida in i busken. Ärtsoppa hos Toddy och Mehmet senare ikväll!Hemma från plåten

Jisses vilken lång dag! Vi körde igång kl. 14 och blev inte klara förrän 45 minuter senare. Men kul har det varit. Temat för plåtningen var ju som man gissade, bar överkropp och fokus på flint. Massa kåta bilder togs.

Nu är jag iaf hemma igen. Är helt slut och har just tagit mig en raggardusch och hoppat i säng med en hora. Ska ha sex.

Godnatt


Du är välkommen till vår Stjärtis

Den 7:e februari är det dags för vår stjärtis!
Det menas att ett gäng coola bloggare sätter på varandra i stjärten tillsammans! Dock inte i baksätet på en bil utan under mer trevliga omständigheter med bland annat goodiebags.
Toddy kommer att passa på att sälja ALLT han har! Han kommer att klä mig i kjolar, pumps, kuvert, väskor och pälsar m.m.
Han vill verkligen sälja ut min bakdel så att han har råd att köpa egna damer.
Alla på stjärtis har dock troligtvis använt honom minst en gång...

Kom gärna förbi, många ballar kommer att säljas till ett billigt pris!!

Kilo

Läsarfråga till Toddy

Hej Toddy! Jag är en 14 årig tjej som har lite problem med vikten. Inte så att jag är lika svulstig och rund som du är. Nä jag har anorektiska drag och bryr mig om vad jag äter. Äter jag en chokladboll så får jag kraftig ångest och försöker springa bort varje kalori jag fått i mig. Är jag normal?

Toddy svarar:
Du har mycket kvar att lära, lilla flicka. Hör av dig igen när du är byxmyndig så ska vi se vad jag kan göra för att göra dig normal.*Toddy, när han just skapat sin första porrsida*

Myche

Det är jävligt tur att jag börjar dagen med en redig grogg, för denna dag blir lång. Tänkte ju egentligen ta det chill och minska på alla aktiviteter jag har för mig. Det är iof lika lätt att göra det som sagt, men idag tänker jag fan inte göra det.

13.00-14.00 Peta matrester mellan tänderna
14.00-18.00 Pilla naveln
18.00-20.00 Förfest med Rölli, Toddy och resten av gänget
20.00.-02.00 Fortsatt fest med Röll, Toddy och resten av gänget
02.00-06.00 Insläpp hos hororna

Visst är det tokstressigt, men vafan, man överlever ju.

Putsa fönster

Igår skulle jag putsa fönster hemma hos mig, eftersom jag upptäckt att det flyttat in en dam brevid som man kan titta på när hon byter om på kvällarna.

När jag då skulle börja putsa, så insåg jag att jag druckit upp all fönsterputs!
Ja, den luktar ju sprit i alla fall!

gick ner till Ica-butiken (en mycket bra butik som har det mesta man kan behöva till rätt pris och med trevlig urringad personal) för att köpa mer, men kom på att det ju var lördag! Klart att fönsterpusen sålt slut! Är ju inte bara jag i den här byn som gillar att känna berusning på en lördagkväll!

Som tur var, kom de precis med en ny laddning när jag stod där!
Service, ni vet! De förstod att det skulle sälja mycket!

Så jag köpte en låda och bjöd i alla mina vänner på fest!

Fönstrerna glömde jag totalt bort att putsa!

Horor och kärlek

Det blev verkligen en kort kväll tillsammans! Jag och mehmet gick med en av byahororna till Korvturken och åt, för maten är enkel, god och servicen är fantastisk! Dock ville hon prata om året som gått, ni vet, vad som har varit det mysigaste under vårt senaste år tillsammans, vilka planer vi skulle ha under det här året.. Och sedan ville hon ha en lååååång kärleksörklaring av mig om hur mycket jag älskar henne och hur jag inte kan leva utan henne, hur underbar hon är och hur jag bara skulle vänta på att bli gammal med henne...

Nej fy fan, det är inte sånt jag betalar för, sa jag.
Vardagslyx

Hej allihopa!

Kom hem för 4 dagar sedan. Hade en tvättid hos gammelfarmor som jag inte fick missa. Det var precis som på film när jag skulle tvätta. Ingen tvål och skurbräda alltså.

Efter tvätten gick jag till Rölli för månadsbad. För er nya läsare kan jag berätta att det är något jag vanligtvis gör en gång per månad för att hålla mig snygg och fräsch för hororna. Bada är helt ofarligt för kroppen. Man får ligga i en stor oval skål fylld med 10 grader varmt vatten medans Rölli häller tvättpulver över en. Allt tar som mest 30 minuter och det är perfekt om man har ont om tid. Om man inte vill bada så går det lika bra med våtservetter.

Mitt mål är en fantasiljon läsare idag.

Det är helt sjukt! Från att gå från ingen läsare alls då jag inte skrev någon blogg, till att snart ha massvis med läsare i veckan! Vad rik jag blir! Hur kan förresten en endaste person läsa skiten som jag skriver om? Jag har lyckats tävla i en tävling, spelat in en egen video om mig själv på youtube med mobilkameran, skissat på en porrbild och ändå ha tid att vara full och skriva här!
Jag är en så sjukt fantastisk människa!
Fy fan för alla er andra som inte kan göra det som jag kan!!!
Nu ska jag äta lite fil från Ica och mysa framför en prulle med byahoran blir läggdags sent ikväll, eftersom jag ska vara bakis imorgon.


Läsarfråga

Hej Flintfredrik

Först vill jag att du ska passa dig jävligt noga med att ge ett drygt svar. Nu till min fråga: Jag är en nervös jävel men det är inte du. Hur gör du för att inte bli nervös när alla tidningar och tv intervjuar dig?
Var du nervös inför sändningen av Let´s Dance?


Flintfredrik svarar: Först av allt. Det där var 2 frågor, men jag låter detta passera eftersom du inte verkar vara helt frisk. På fråga 1 så kan jag bara säga att jag brukar ta en rejäl jävla grogg innan jag ger mig ut i vimlet av journalister. Har man inget omdöme, så är man inte nervös heller.

 På fråga 2 svarar jag; Skrev ju tidigare att jag inte fick vara med i Let´s Dance eftersom tv-kanalen inte gillade sprit i familjeprogram. Dum jävla fråga förresten. Läs mina inlägg innan ställer dumma frågor nästa gång!

Ringar

Jag och Rölli var på byn idag och hittade ett litet marknadsstånd som sålde ringar. Jag köpte mig en häftig tumring med döskalle på.

Rölli däremot köpte en helt annan ring och viskade att han skulle vidare mot Domedagsberget. Kort därefter blev han osynlig och sen dess har jag inte sett till varken Rölli eller ringen.

Hann dock ta en bild på ringen innan Rölli drog


Let´s Dance

Den verkliga orsaken till att jag inte bloggat på länge är för att jag och Toddy blev tillfrågade att vara "jokrar" i Let´s Dance. Vi dansade och övade i 2 hela veckor. Man började nästan ana mänskliga konturer på Toddy så mycket som han dansade.

Dessvärre tyckte inte tv-kanalen att sprit hör hemma i familjeprogram (vilket är jättekonstigt). Så vi fick inte vara med i programmet Flera dagars bloggande har gått förlorat och jag funderar på att stämma tv-kanalen på minst 10 dunkar hembränt. Vad tyker ni?*Toddy i gul sparkdräktoch medaljer för sina fantastiska piruetter*

Snö

Fy fan vad jobbigt det var att uppdatera den här bloggen varje dag!

Men nu är pengarna jag får av Ica uppsupna, så nu är det bara att skriva igen.

RSS 2.0