Lapa i parken!

Har legat med Berit i parken hela dagen. Super härligt. Berit låg och läste fibban medan jag pluggade henne bakifrån. Sedan kom Toddy och gjorde oss sällskap. Ganska snart kände hon att det brände till, och då hade det blivigt en rosasocka, så vi gick ner till stugan och dukade fram brännvin och Surdegsbröd med lever, Mums! 
Förresten så hör man jublet och musiken nu när Mehmet springer näck där ute! Förstår inte hur han pallar springa omkring näck när det nu är -15 grader ute. Det är imponerande.
Nu måste jag plocka ihop här hemma, för gammelmormor kommer förbi på besök. Alltid samma bruna känsla i magen. Varför blir det så med gammelfolket?

Följ med och rösta på nya byahögste idag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det kampanj för byahögste! Woho, det kommer att bli jätteroligt!!!!!! Jag hoppas att ni som får rösta, och inte får rösta röstar alla idag! Och så drar ni ihop alla era vänner och husdjur och låtsaskompisar! Tänk om vi blir flera styckna! Då kan vi påverka hela byn! Byavalet är jätteviktigt. Bryr du dig om frågor som filtillverkning, byahoror, inbillning, hembränning, osv, så bör du rösta, eftersom beslut kommer att tas av byahögsten.
Så det påverkar din framtid.

Innan vi möts på byn klickan 15, så ska jag träffa regissören för ungdomsporrfilmen som jag ska medverka i. Vi behöver inget manus, men jag ska ge lite tips för skådespeleriet. Lite coaching, rättare sagt. Kul.

Dubbeldopp

Är dubbeldopp okej när man är i ett förhållande? Jag hävdar bestämt nej, Gammelfarmor hävdar motsatsen.
Vad säger ni?


Ge mig rövbettar

Kom hem för en stund sedan, var helt röd i ansiktet som vanligt efteråt men det fläskade jag bort med lite bacon i ansiktet. Jag har ingen skola idag, håller på att lära mig skriva ordentligt så därför behöer jag inte gå på dagcenter. Därför ska jag på byn en sväng nu och träffa Toddy. Vi ska svulsta på pizzerian, har världens sug efter ägg och rödbetor. Blir nog till att handla efteråt,  1 st segel som Toddy kan använda som stringkalsonger. Hällde även massa pollengrejs på någon kärrings cykel som var i vägen, så nu rinner hela hennes näsa konstant, älska pollenallergiker.


Röv och mage med Balans

Min suparkompis ur Balans, Makkara, skickade ett postkuvert idag och sa att han förväntade sig att jag skulle med få Röv och mage ikväll ur balans. När han uttrycker sig kan jag inte banga.

Jag tycker att Norrlands guld dynamit passar bra då man ska supa magen och röven ur balans.

Jag tycker verkligen det, och det är inte något jag säger bara för att jag får femtio tusen för att skriva det.


Egen snus - Enklare än man tror!

Vilken mysig dag det blev idag! Jag och Rölli bakade enga snusar, det var faktiskt inte så svårt som vi trodde, däremot blev det inte alls lika gott som Röda Lacket.. Kanske borde vi skippa blockchoklad nästa gång och stsa på prima fint. Man smälter det fina i ett vattenbad, vi hade väldigt varmt. Sedan blandade vi olika lager i formarna. Därefter fick prillorna stå i frysen. Redan efter en kvart var dom klara så vi bjöd in Mehmet på en Nespressokaffe unt snus. Himla mysigt. Dessutom hade vi en livlig diskusison om brakfest för medborgarskap. Vi var emot Mehemet.

Att göra egen snus borde alla testa, har man ingen form borde det funka med med portionsblöjor. Häll i det du tycker smakar surt och bjud familjen!


Men vad tror hon en matberedare är egentligen?

Idag har Berit lovat att laga mat till mig. 
Hon skickade ett sms till mig för några timmar sen och skrev kärringaktigt "Middagen är klar klockan 19.00 Pissluder"
Hon har verkligen varit klimakteriegrinig aldelens för länge och hon har glömt bort att hjälpa till. Och det fick hon ju lagt på bordet också när jag svarade på smset "Vafan vill du?" Hon måste ha gjort något riktigt dumt om hon vill vara sjysst och laga mat åt mig.

När hon städar, så skuter hon allt under sängen. Hon har aldirg fattat grejjen med att tvätta tvätt, hon kan inte stryka lakanen och hon lyktar aldrig gott. Hon kan inte ens knyta sina skor. Och alla blommor dör i hennes närhet. Hon kan inte baka något till mig heller. Hon är bara en sur klimakterietant  med orakade armar och så sitter hon bara framför datorn och äter rå köttfärs. Det här funkar inte. Hon måste kunna stryka lakan och baka bröd åt mig. Finns det ingen flickvänskurs man kan anmäla henne till?


Alla passar i pasteller


Beställde hem klänningen från lemonparty.org. Helt fantastiskt fin!

Tror ni också jag får fitta samtidigt?

Har runkat till ABBA hela morgonen. Finns det något som gör en mer kåt än ABBA? don´t think so. Strax ska jag iväg och träffa Mehmet och Toddy. Mehmet ska svarva en dildo och Toddy kör lite påsättning tror jag. Jag får ju det absolut roligaste jobbet av alla, att få agera stjärtassistent åt en tjej. Tänkte först kolla lite hur hon är bygd och var hon behöver smisk. Sedan kommer vi rumla runt bland 5000 spänn. Därefter får hon en make over. Jag känner mig ssom en  hora, gå runt och göra folk glada.

Önska mig lycka till i Karsträsk, bloggar när jag kommer hem

RSS 2.0